Saturday, 5 September 2009


ADRESA DE CONTACT:
andreanaflorentina@gmail.com

Va invit cu mult drag in micutul meu magazin de hainutze in care veti putea gasi atat produse noi cat si SH si pentru persoanele care doresc informatii suplimentare despre produsele postate pe blog si pentru persoanele care doresc sa comande nu ezitati sa ma contactati la adresa de mai sus.
VA VOI PREZENTA IN CONTINUARE ETAPELE NECESARE PENTRU A PUTEA CUMPARA DIN MAGAZINUL VIRTUAL "ALLFORLADIES"

  1. Trimiterea unui email la adresa : andreanaflorentina@gmail.com in care sa se specifice denumirea si codul produsului solicitat precum si datele tale de contact:numele complet,adresa de livrare si numarul de telefon ,adresa de email pentru confirmarea comenzii.
  2. Dupa confirmarea comenzii ,expedierea produsului solicitat se va face in sistem ramburs prin Posta Romana(pret de expediere:5-10 RON/COLET)in maxim o saptamana de la primirea comenzii.
  3. Se va putea evita plata taxei de expeditie mentionata mai sus pentru persoanele care doresc sa efectueze plata pentru produsul solicitat prin depunerea banilor sau virament in cont bancar,detaliile acestuia fiind oferite la cerere.Astfel ,se poate face achizitia produsului la pretul afisat pe blog.
  4. Facem mentiunea ca pentru comenzi peste 100 Ron transportul este gratuit.
  5. Produsele rezervate vor fi afisate pe blog pana la expedierea catre client.
  6. Fidelitatea persoanelor care cumpara din magazinul "ALLFORLADIES"va fi rasplatita prin cadouri surpriza.

No comments:

Post a Comment